Listado de noticia

  El passat dissabte 13 de gener en el Mercat Muncipal es va celebrar el sorteig dels premis de la campanya de promoció del comerç de proximitat.

  Enguany s’han sortejat els 13 premis a càrrec dels venedors del mercat i 25 abonaments per a la programació 2018 de teatre al Centre Cultural d’Alcàsser. Amb aquestos premis es vol agrair als clients que compren al Mercat durant tot l’any. Enhorabona a les premiades i agraïm a tots els venedors i venedores del Mercat el seu treball amb el qual dia tras dia mantenen un comerç de proximitat, de qualitat i que cohesiona el veïnat. Des de l’Ajuntament recolzem aquestes iniciatives i continuem treballant per promocionar el comerç local i de qualitat.

  Les persones premiades han de passar per l’oficina ADL de l’Ajuntament de 9-14 h. a recollir el premi del sorteig.

  LES PERSONES PREMIADES AMB LOTES DE PRODUCTES DEL MERCAT :
  1. Mercedes Marí Doria : Carn de potro “Ricardo”
  2. Cristina Hernández Pertegaz Olives “La Marquesa”
  3. Pepita Chanzá Romaguera: Ultramarins Paco i Merche
  4. Manoli Gravillero: “Mas que pollos”
  5. Covadonga Tirado: Peix i Marisc Carmina
  6. MªElena Montoya: Carnisseria Conello
  7. Rosario García : Carnisseria la Noé,
  8. Encarna González Isidoro: Pescados y mariscos “Sonia
  Molina”
  9. Falla Raval: Carnisseria Furió
  10. Mª Carmen Tejedor: Dolcets Rosa
  11. Lolita Fortea Roses: Fruits Secs Sant Pasqual
  12. Juana Dasí : Fruites Pura
  13. Concha Senabre: Cap de setmana per a dos en
  Benidorm.

  LES PERSONES PREMIADES AMB ELS ABONAMENTS PER A LA PROGRAMACIÓ DE TEATRE 2018 AL CENTRE CULTURAL D’ALCÀSSER :

  1. Vivi Almudever (Falla Raval)
  2. Pura Aparicio
  3. MªCarmen Gómez Hernández
  4. Angela Soriano Almagro
  5. Vivi Primo Folch
  6. Juana Dasi
  7. Consuelo Navarro
  8. MªRosa Navarro
  9. Matilde Raga
  10. Vicenta Folch Gil
  11. Pepa Febrer Castelló
  12. Milagros Aviñó Llorens
  13. Juan Martínez
  14. Paqui Gil Primo
  15. Amparo Aguado
  16. MªRosa Navarro Morales
  17. Merche Hernández
  18. Carmen Soriano
  19. MªEugenia Julve Blasco
  20. Josefa López Villena
  21. Andrés Valero Cava
  22. Vicenta Llácer Marí
  23. Amparo Meseguer
  24. Pepa Febrer Castelló
  25. Carmen Marí

  15/01/2018

  La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcàsser convoca el concurs de cartells de les JORNADES D'IGUALTAT 2018, "NI més NI menys".

  Les obres podran presentar-se  fins el dia 12 de febrer de 2018 a les 14 hores a les oficines municipals i s'ajustaran a les bases de la convocatòria.

  Adjuntem document amb les bases del concurs.
   

  12/01/2018

  El trinquet d’Alcàsser, es converteix en la catedral del raspall femení, on es disputaran quatre partides cada dissabte a partir del pròxim 13 de gener, a les 17:30 hores i fins al dissabte 20 de febrer, que seran les finals de les competicions de tecnificació de 2018 del III Circuit de raspall sub-18 i del III Circuit de raspall sub-23.

  Les esportistes que han estat preparant-se per aquesta edició són jugadores de les localitats: València, Beniarbeig, Beniparrell, Montcada, Tavernes Blanques, Alquería d´Asnar, Moixent, Borbotó, Petrer, Sueca, Navarrés, Montserrat, Rafelguaraf, Bicorp, Alaquàs, Massamagrell, Meliana i Laguar.

  Les quatre finalistes de 2017 jugaran en quatre equips diferents. Les campiones Ana Puertes de Beniparrell i Aida de Moixent, podran repetir títol però Aida passara a disputar aquesta competició en la posició de rest. Les subcampiones Myriam d´Alquería d’Asnar i Amparo de Moncada, també jugaran en equips diferents, passant les jugadores d’Alacant a jugar en la posició de punter.

  8/01/2018

  El resultat de la valoració del Jurat en la XXII edició del Concurs de Betlems Vila d´Alcàsser 2017 ha estat el següent:

  Categoria Infantil:

  1r premi  al CEIP 9 d’Octubre.
  2n premi  a  Fran Campayo Tarín.
  3r premi a la Falla Raval.

  Categoria 1ra:

  1r premi  a  Jose Martínez Poyo.

  2n premi  a Estela Alonso Roses.

  3r premi a Lola Hernández Luján.

  Categoria Especial:

  1r premi a Mª Carmen Almudéver Hernández.

  Es va lliurar una Menció Especial al Betlem elaborat per l'alumnat del Programa Municipal de persones amb diversitat funcional i que està instal.lat a l'Ajuntament.

  Els premis van ser entregats pels membres del Jurat Ana Lidón i Eduardo Folch, la Sra. Alcaldessa Eva I. Zamora i la Regidora de Cultura Cristina Lucendo el passat dissabte 23 de desembre de 2017 al Centre Cultural d'Alcàsser.

  29/12/2017

  Fem públic els premis del Concurs de Cartells de Nadal 2017.

  1r premi (portada) Núria Adelaida Molina Alba
  obra: "Airun"
  Col·legi Santíssim Crist de la Fe

  2n premi: Marc Aviñó Kone
  obra: "Amistat"
  CEIP 9 D'octubre

  3r premi: Maria Botella Martinez
  obra: "MariaBol"
  CEIP 9 d'Octubre

  27/12/2017

  L’ Ajuntament d’ Alcàsser us desitja un Bon Nadal i que el 2018 siga un any ple de somnis cumplits i projectes compartits.

  22/12/2017

  Recordeu que aquest dissabte 16 de Desembre tenim una cita solidària.

  A partir de les 18:00 hores, a la plaça del Castell, es recolliran aliments i joguines que La Creu Roja i Càritas repartiran entre els nostres veïns i veïnes més necessitats.

  Acompanyaran l'acte d'encesa de l'arbre de nadal, les nadales interpretades per Associacions locals i per escolars dels nostres centres educatius.

  Per una bona causa, vos esperem amb la vostra aportació i les vostres cançons!

  Fem que el Nadal arribe a totes les cases del nostre poble!!!

  Organitza l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i col.labora AECA.

  13/12/2017

  La Diputació de València al costat de vuit municipis de les comarques valencianes: Riba-roja, L'Eliana, Xiva, Requena, Benaguasil, Alcàsser, Massamagrell i Meliana presenten el projecte, que persegueix millorar la gestió dels residus voluminosos.

  Aquest projecte, que persegueix millorar la gestió dels residus voluminosos, es desenvoluparà en un total de vuit municipis de les comarques valencianes: Riba-roja, L'Eliana, Xiva, Requena, Benaguasil, Alcàsser, Massamagrell i Meliana. Totes elles, localitats amb un cens superior als 8.000 habitants, que disposen d'ecoparc i on existeix la implantació d'un sistema de recompensa en el reciclatge, a més de comptar amb la col·laboració del consorci de residus en la implantació d'aquesta acció.

  Pel que fa a la ciutadania, aquesta campanya persegueix «millorar la conscienciació de les persones en relació a la importància del reciclatge d'aquest tipus de residus; traslladar la importància del reciclatge a l'hora de reduir els costos de gestió; incentivar la correcta retirada del residu, donant a conèixer els mitjans i instal·lacions disponibles en els diferents municipis; així com promoure la col·laboració del Consorci de Residus i aplicar incentius per a la correcta retirada dels residus i la seva reutilització per part dels usuaris, un sistema que premiarà les persones que més i millor reciclin», ha apuntat el diputat.

  Repte Ambiental

  La gestió dels residus voluminosos, com els mobles, somiers o matalassos, entre uns altres, suposa un gran repte ambiental per als municipis ja que generen, en molts casos, greus impactes, tals com l'aparició d'abocadors incontrolats o la saturació d'instal·lacions municipals.

  A Europa es generen 19 milions de tones de residus voluminosos i, d'aquests, més d'un 60% acaba en els abocadors. Aquesta situació podria revertir-se mitjançant polítiques de reciclatge i aprofitament d'aquests materials, tal com es pretén amb aquest projecte.

  Urbanrec neix per buscar solucions a aquest repte ambiental, per investigar en nous enfocaments orientats a la valorització dels residus voluminosos d'origen urbà en productes reciclats d'alt valor afegit.

  A més, aquesta iniciativa internacional, de la qual formen part un total de 21 socis pertanyents a set països, ha estat seleccionada dins del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea i ha rebut vuit milions d'euros per al seu desenvolupament. El seu objectiu és aconseguir la valorització del 82% dels residus voluminosos a Europa. Per a això, s'aplicaran innovacions en la logística i el tractament del residu que facin possible el seu reciclatge en quatre regions europees, una de les quals resulten les comarques valencianes.

   

  2/12/2017

  Dijous 30 es va celebrar a l'Ajuntament l'acte  públic del sorteig dels xecs regal per als clients participants i el recompte de la votació de la Millor Tapa  de Mesura i Mosset novembre 2017.

  La tapa que va obtindre mes vots va ser   "Explosió i Tradició" del  Blanc i Negre. En 2n lloc la tapa  "Che que bo" dels  PILONETS  i en  3r lloc "Bomba de buey sobre puré de manzana" de la cafeteria No se què No se cuatos .

  Les persones afortunades en el sorteig dels tres  xecs regal per a consumir en les locals adherits en la present edició van ser:  Marian Perpiñá,  Carmen Ruiz i  M. Angeles Mateu . Enhorabona a les premiades que  poden passar per l'ajuntament a recollir el  seu xec regal.

  Moltes gracies a tots per la  participacio.

  Des de l' Area de Promoció Econòmica treballem  per millorar la pròxima edició.

  1/12/2017
  Àrea de Promoció Econòmica

  El pròxim dijous 30 de novembre a les 17.30 h al saló de Plenos

  de l’Ajuntament tindrà lloc l’acte públic del sorteig dels premis per
  als clients participants i el recompte de la votació de la Millor Tapa
  de Mesura i Mosset novembre 2017.

   

  SORTEIG PER ALS CLIENTS PARTICIPANTS:
  Entre totes les butlletes es sortejaran 3 premis consistents en un
  xec-regal per a consumir en qualsevol dels bars i restaurants que
  han participat en l’edició abril 2017:
   1r premi: xec-regal per valor de 75 € .
   2n i 3r premi i : xec-regal per valor de 50 €

   

  PUNTUACIÓ DE LA TAPA GUANYADORA:
  La tapa guanyadora serà la que obtinga major puntuació a partir del
  recompte entre totes les butlletes complimentades pels clients (al
  menys amb 8 segells) participants en la promoció Mesura i Mosset
  novembre 2017 .
  Se li farà entrega de diploma commemoratiu de la VIII EDICIO
  MESURA I MOSSET novembre2017 que portarà la inscripció:
  “Millor tapa de la V edició de Mesura i Mosset Abril 2017
  d’Alcàsser”.
   

  27/11/2017

  La Regidoria d’Educació informa que el proper dijous 30 de novembre a les 19:00 hores al Centre Cultural, tindrà lloc la Presentació d’ALCÀSSER CIUTAT EDUCADORA, i es farà entrega dels reconeixements institucionals als agents educatius locals de l’any 2017.
   

  27/11/2017
  Àrea d´Educació

  La Regidoria de Cultura informa que el termini per entregar les inscripcions al TALLER MUNICIPAL DE TEATRE finalitza el proper divendres 1 de desembre.

  Dates del taller: De gener a juny de 2018
  Dia: dimarts
  Hora: de 17'30 a 20'30
  Lloc: Centre Cultural d'Alcàsser
  Professor: Joan Carles Roselló, Llicenciat en Art Dramàtic per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València.

  El taller és gratuït i té les places limitades. Les inscripcions s'entregaran en Informació de l'Ajuntament en horari d'oficines.

  23/11/2017

  S'ha publicat el llistat dels aprovats en la primera prova per a la Borsa de Conserges i la data i lloc de la següent prova.

  Es pot consultar al Tauler d'Anuncis virtual de www.alcasser.es i al fisic de l'Ajuntament.

  14/11/2017

  Amb la finalitat de contribuir a la celebració de les festes nadalenques i recuperar les nostres
  tradicions, l’Ajuntament d’Alcàsser organitza el PRIMER FESTIVAL DE NADALES SOLIDÀRIES, que
  tindrà lloc el dia 16 de desembre de 2017, a partir de les 18:00 hores, en la plaça del Castell.
  Aquesta activitat junt a l’encesa de l’arbre de la plaça inaugurarà el programa d’actes nadalencs.

  PARTICIPANTS
  Podran participar grups integrats per escolars de totes les edats, membres d’entitats, associacions o
  col·lectius locals o grups formats expressament amb la finalitat de participar en el festival.
  El nombre d’integrants dels grups és limitat fins a un màxim de 30 components per grup. És podran
  utilitzar instruments musicals.
  Els grups participants hauran d’interpretar en el seu repertori una nadala de lliure elecció.

  MODALITATS DE PARTICIPACIÓ
  A) MODALITAT INFANTIL. Grups de participants d’edat fins a 7 anys.
  B) MODALITAT JUVENIL. Grups de participants d’edat compresa entre 8 i 15 anys.
  C) MODALITAT ADULTS. Grups de participants d’edat a partir de 16 anys.

  DESENVOLUPAMENT DEL FESTIVAL
  El festival de nadales se celebrarà el dissabte 16 de desembre en la plaça del Castell a partir de les
  18:00 hores. Els grups participants hauran de presentar-se com a mínim mitja hora abans de
  començar el festival, tenint en compte l’ordre d’actuació, el qual serà comunicat prèviament als
  participants.

  TERMINI D’INSCRIPCIÓ
  Hi podran participar tots els grups que formalitzen la seua inscripció al correu electrònic
  ccultural@alcasser.es o a les oficines municipals fins el dilluns 11 de desembre a les 14:00 h.
  Per a inscriure’s els participants han d’emplenar i presentar la sol·licitud corresponent.

  APORTACIÓ SOLIDÀRIA
  Els grups participants podran aportar un joguet infantil o aliments nadalencs que s’entregaran a
  CÁRITAS I CREU ROJA local.

  13/11/2017

  Arriba la VIII edició de la Ruta de la Tapa d´Alcàsser, una nova ocasió per a disfrutar de la gastronomia local.

   Horari:
   DIVENDRES 10, 17 i 24 de 19-22 h.
   DISSABTES 11, 18 i 25 de 12.30 a 14.30 h i de 19-22 h.
   DIUMENGES 12, 19 i 26 de 12.30 a 14.30 h

  És molt fàcil participar:
  1- Acosta’t a algun dels 12 locals adherits al concurs i recull la teua butlleta.
  2- Pren-te el teu Quinto i Tapa i demana que te la segellen. Has d’aconseguir
  AL MENYS 7 dels SEGELLS dels locals participants (comptabilitzarà una tapa per bar/restaurant) per a participar en el concurs.
  3- Quan ja tingues la butlleta complimentada deposita-la amb les teues dades
  en la bústia que trobaràs als mateixos locals i en l’oficina d’informació de l’Ajuntament.

  PREMIS PER ALS CLIENTS: entre totes les butlletes degudament segellades pels locals sortejarem 3 premis consistents en un xec-regal per a consumir en qualsevol dels bars i restaurants que han participat en la present promoció:
   1r premi: xec-regal per valor de 75 € .
   2n i 3r premi i : xec-regal per valor de 50 €

  TERMINI per a dipositar la butlleta: fins el dia 27 de novembre de 2017

  PREMI PER A LA TAPA GUANYADORA: la tapa guanyadora serà la que mes vots obtinga al recompte de les butlletes que han complimentat els 7 segells. Se li farà entrega de diploma commemoratiu de la VIII EDICIO MESURA I MOSSET NOVEMBRE 2017 que portarà la inscripció: “Millor tapa de la VIII edició de Mesura i Mosset NOVEMBRE 2017 d’Alcàsser”.

  ACTE PUBLIC DEL SORTEIG: 30 de novembre de 2017 al saló de Plens de
  l´Ajuntament.

  10/11/2017

  L´Àrea d´Igualtat de l´Ajuntament d´Alcasser programa activitats en les Jornades contra la violència de gènere i marclista 2017.

  - Dimarts 14 de Novembre a les 18:00h

  Xerrada: Eines pràctiques per a la participació ciutadana i l´associacionisme de les dones a nivell local.

  - Dimarts 21 de Novembre a les 19:00h

  Cinemafòrum: Mustang, França 2015

  - Dijous 23 de Novembre a les 19:00h

  Xerrada - Taller: Impartida per Sónia Rubio, treballadora social del centre de Dona 24 hores de València

  - Dissabte 25 de Novembre a les 18:00h

  Manifestació a València contra la Violència de Masclista

  - Diumenge 26 de Novembre a les 12:00h

  Lectura del Manifest Institucional

  Lectura de textos i poemes: "Ens Volem Vives i Lliures"

   

  9/11/2017

  La Regidoria de Cultura informa que s´obrí el termini d´inscripció en el concurs de betlems 2017.

  OBJECTE

  L’Ajuntament d’Alcàsser convoca el XXII concurs de Betlems amb l’objectiu de fomentar i
  mantindre les tradicions nadalenques amb la confecció de betlems fets per particulars, escoles,
  comerços o altres col·lectius locals.
  PARTICIPANTS
  Poden participar les persones residents al municipi, així com les associacions, les entitats
  ciutadanes, els col·legis i els comerços.

  TERMINI D’INSCRIPCIÓ

  Fins el dimarts 12 de desembre de 2017 a les 14:00 hores a les Oficines Municipals.

  CARACTERÍSTIQUES / CATEGORIES

  Queda a lliure disposició de l'autor/a el material a utilitzar, així com la utilització d'elements
  vegetals, figures articulades, efectes especials, música ambient i qualsevol altre tipus de
  complement.

  Hi haurà 3 categories, agrupades segons la seua superfície:

  CATEGORIA ESPECIAL: A partir de 4 metres quadrats

  CATEGORIA 1a: Fins a 4 metres quadrats

  CATEGORIA INFANTIL: Betlems dels centres educatius i altres entitats realitzats per xiquets i
  xiquetes.

  JURAT
  El jurat estarà format per 5 membres que vetllaran per garantir la imparcialitat del concurs:
  Un/a especialista en betlems que no participe en el concurs.
  Un/a membre de l’Associació de Veïns.
  Un/a artista plàstic d’Alcàsser.
  Una persona amb coneixements d’Història.
  Una persona amb coneixements de Teologia.
  Un/a representant de l’àrea de Cultura que actuarà en qualitat de secretari/a.
  El jurat es reserva la facultat d'interpretar les presents bases o resoldre qualsevol imprevist. La
  decisió del jurat és inapel·lable, i es podrà declarar desert algun dels premis previstos, per falta de
  qualitat en el treball, o per no ajustar-se a aquestes bases.
  Es valorarà el treball manual realitzat, i l'originalitat del muntatge (materials, presentació artística,
  il·luminació, pintura, ubicació dels elements, paisatge...), la creació artística, originalitat, enginy,
  esforç i laboriositat.

  PREMIS
  CATEGORIA ESPECIAL:
  1r premi .................................................................Val de compra de 125 € al comerç local
  2n premi ................................................................Val de compra de 100 € al comerç local
  3r premi .................................................................Val de compra de 75 € al comerç local
  CATEGORIA 1a:
  1r premi .................................................................Val de compra de 100 € al comerç local
  2n premi ................................................................Val de compra de 75 € al comerç local
  3r premi .................................................................Val de compra de 50 € al comerç local
  CATEGORIA INFANTIL:
  1r premi .................................................................Val de compra de 75 € al comerç local
  2n premi ................................................................Val de compra de 50 € al comerç local
  3r premi .................................................................Val de compra de 50 € al comerç local

  VISITA DEL JURAT
  El diumenge 17 de desembre a partir de les 10 hores.
  Eixida del jurat des de la plaça del Castell, per l’itinerari que es determine.
  RESOLUCIÓ DEL JURAT
  El lliurament dels premis serà el dia 23 de desembre de 2017 al Centre Cultural a les 20:00 h.
  La participació en aquest concurs suposa el coneixement i l´acceptació de les bases que el regulen.

  8/11/2017
  Des del 4 de Novembre i fins al diumenge 12 de novembre, el nostre veí Cesar Heredero Iborra, integrant de la Selecció Espanyola, intentará ser la millor representació posible de la nostra comunitat i d´Espanya al mundial de Kick Boxing que es celebra a la ciutat de Budapest, Hungría, puntuable per al ranking mundial.
  6/11/2017

  Durant el mes de Novembre anem a disfrutar de nou de la gastronomia local, del bars i restaurants locals adherits al Mesura i Mosset edició Novembre  2017.

  Consulta ací la llista dels locals

  • La promoció consistirà en tapa i quinto a  2 €.
  • Calendari:  al llarg de tres  caps de setmana de novembre, del  10 al 26 
  • Horari:
  • DIVENDRES  10, 17 i 24   de 19-22 h.
  • DISSABTES  11, 18 i 25 de   12.30 a 14.30 h i de 19-22 h.
  • DIUMENGES  12, 19 i 26 de  12.30  a 14.30 h

  És  molt fàcil participar:

  1. Acosta’t a algun dels 12  locals adherits al concurs i recull la teua butlleta.  
  2. Pren-te el teu Quinto i Tapa i demana que te la segellen. Has d’aconseguir  AL MENYS 7 dels SEGELLS dels locals participants (comptabilitzarà una  tapa per bar/restaurant) per a participar en el concurs.
  3. Quan ja tingues la butlleta complimentada deposita-la amb les teues dades en la bústia que trobaràs als mateixos locals i en  l’oficina d’informació de l’Ajuntament.

  PREMIS PER ALS CLIENTS: entre totes les butlletes degudament segellades pels locals sortejarem 3 premis consistents en un xec-regal per a consumir en qualsevol dels bars i restaurants que han participat en la  present promoció:

  • 1r premi: xec-regal per valor de 75 € .
  • 2n i 3r premi i : xec-regal per valor de 50 €

  TERMINI per a dipositar la butlleta: fins el dia  27 de novembre de 2017

  PREMI PER A LA TAPA GUANYADORA: la tapa guanyadora serà la que mes vots obtinga al recompte de les butlletes que han complimentat els 7 segells. Se li farà entrega de diploma commemoratiu de la VIII EDICIO MESURA I MOSSET NOVEMBRE 2017 que portarà la inscripció: “Millor tapa de la VIII edició de Mesura i Mosset NOVEMBRE 2017  d’Alcàsser”.

  ACTE PUBLIC DEL SORTEIG: 30 de novembre de 2017 al saló de Plens de  l'Ajuntament.

  Gastronomia
  6/11/2017
  ANAR DE TAPES TÉ PREMI

  BASES DE PARTICIPACIÓ EN EL SORTEIG DELS PREMIS DE LA CAMPANYA
  “PER NADAL, COMPRA I GUANYA AL MERCAT MUNICIPAL”

  SORTEIG DE 13 PREMIS, consistents en: 1 cap de setmana per a dues persones pensió completa a Benidorm i 12 lots de productes de lesparades del Mercat Municipal.

  Per participar en els sorteig dels diferents premis, cal dipositar els butlletins en l´urna dipositada a l´interior del Mercat Municipal, al llarg detota la campanya.
  Els butlletins han d´estar emplenats amb 10 segells de qualsevol parada del Mercat Municipal.
  Per cada 5 € de compra en qualsevol parada, un segell. Els segells poden ser de la mateixa o de diferents parades.
  Es podran dipositar en l´urna tants butlletins com es completen amb els 10 segells corresponents.

  Aquesta campanya finalitzarà el 12 DE GENER 2018.

  SORTEIG: dissabte 13 de GENER a les 12 h al Mercat Municipal.

   

  31/10/2017

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31