Promoció econòmica
Resultat del concurs gastronòmic "SABORS DEL MÓN”
El passat diumenge 22 d’octubre a l’edifici del Mercat Municipal es va celebrar la III edició del concurs de cuina “SABORS DEL MÓN”, ”, amb la finalitat de difondre les elaboracions gastronòmiques de totes les persones aficionades a la cuina i de totes les diferents cultures que convivim en Alcàsser. Amb una elevada i heterogènia participació, van ser presentats 11 plats, concretament van ser 4 plats de modalitat salat i 7 de modalitat dolça.
25/10/2017

El Jurat estava compost per professionals del sector i per  representants de les entitats i col·lectius vinculades a la Mostra “Sabers i Sabors”  2017:  

  • Susi Ventura i Carlos Cervera, de l’Associació de Empresaris i Comerciants d’Alcàsser, AECA.
  •  Mayte Romaguera, de les Clavariesses Verge de l’Assumpció 2018
  • Ricardo Llácer, venedor del lloc “Carn de potro” del Mercat Municipa
  • Santi Hernández Lerma,  responsable  del blog de cuina Rec&Rec Gastronòmic.
  •  Pepe Zaragozá, mestre pastisser d’Alcàsser, de la pastisseria Zaragozá,
  • Pacó Marí del restaurant K-Anrós, que va excusar l’assistència per causes sobrevingudes.

 

Després de tastar  les  11 propostes presentades, van deliberar i puntuar  la dificultat tècnica, el sabor, la textura i  la presentació. El resultat va ser el següent:

 

MODALITAT SALADA:

1r. Carne con Albaricoques, de Nezha Mounktass.

2n  Ravioli de pera a los 4 quesos, de Javier Alegre

3r Tacos de mole poblano  de Daniel Ramirez

MODALITAT DOLÇA:

1r  Espuma de almendra con geleé de naranja , de  David Cervera

2n  El hormiguero, de Demirchyan Haykanush,

3r Fruitopia , de Belinda Galera,

Els premis per a les dues modalitats estan dotats de xecs regal   per valor de 150 € per al 1r, 100 € per al 2n (atorgats per l’Ajuntament)  i de 50 € per al 3r (atorgat per AECA ) . Els xecs regal  es poden consumir exclusivament en els comerços i restaurants d’Alcàsser, dins de la campanya de dinamització del comerç de proximitat.  

 

MES INFO EN    https://www.facebook.com/Santi Hernadez Lerma   

 

Font: Redacció

  • Carne con albaricoques
  • Raviolis de pera a los cuatro quesos
  • Tacos de mole poblano
  • Espuma de almendra con geleé de naranja
  • El hormiguero
  • Fruitopia

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31