Llistat de notícia

  ALCÀSSER rep 105.000 euros de la Generalitat Valenciana per a la contractació de 6

  joves qualificats menors de 30 anys que estiguen desocupats, per a treballar amb un

  contracte de 12 mesos a jornada completa en diferents departaments de

  l’administració municipal.

  QUIN SON ELS REQUISITS?

  1. Ser menor de 30 anys,

  2. Tindre titulació universitària o Cicle Formatiu (Formació Professional).

  3. Estar inscrits en el SERVEF de Silla i en el Sistema de Garantia Juvenil .

  QUINES TITULACIONS:

  TITULACIONS UNIVERSITÀRIES OFICIALS:

   Ciències Ambientals

   Gestió i Administració Pública

   Administració i Direcció d’Empreses (ADE)

   Economia, Dret

   Treball Social , Educació Social

   Psicologia

  CICLES FORMATIUS:

   Informàtica i Comunicacions

   Activitat Física i Esports

   Auxiliar d’Infermeria

   Administració i Gestió.

   Educació Infantil

  SELECCIÓ: Oferta genérica i preselecció a través el SERVEF d’acord amb les bases

  (DOCV n 8019, del 11/04/2017).

  TERMINI: Inscripcions en el SERVEF de Silla, fins divendres 30 de juny .

  MES INFORMACIÓ: oficina ADL de l’Ajuntament, plaça el Castell, nº 1.

  Des de l’Ajuntament animem als joves d’Alcàsser que ja han finalitzat els estudis

  universitaris i/o de Cicles Formatius Professionals que s’apunten al SERVEF de Silla i al

  sistema de Garantia Juvenil ABANS DEL 30 DE JUNY.

  26/06/2017
  Àrea ADL

  La Falla del Mercat d´Alcàsser organitza, com cada any, el seu torneig de pàdel a les instal·lacions de Pàdel Picassent.

  El torneig tindrà lloc del 19 al 25 de juny, i per apuntar-se podeu fer-ho fins a este dissabte 17 per correu (info@padelpicassent.es), per telèfon (96 123 10 72) o via WhatsApp (640 554 821).

  El preu per jugador és de 20€ i tindrem les següents categories i premis:
  - 1a categoria: 200€ als campions i 100€ als finalistes.
  - 2a categoria: 120€ als campions i 60€ als finalistes.
  - 3a categoria: material esportiu
  - 4a categoria: material esportiu

  13/06/2017

  Dissabte 10 de juny a les 12 h, es va celebrar al Mercat Municipal el sorteig dels premis de la campanya encetada el passat mes de març  i que va acabar el passat 9 de juny.   En aquesta edició s’han depositat mes de 2.000 butlletes a la bústia, i també s’han augmetnat la cantitat de premis . 
  A més dels 13  premis del sorteig que còrren a carrec dels venedors i vendores del mercat , s’han sortejat 5 abonamets de 15 bany per a les pisicines municipals. D’aquesta manera es vol agrair als clients que compren al Mercat i sobretot als ho fan durant tot l’any. 

  Les persones premiades són:

  Carne de potro:  "Ricardo" MªJosé Guillén
  Olives "La Marquesa: "MªJosé Collado
  Ultramarins Mercé  i Paco: "MªAmparo Marí
  Más + q pollos: "Irlanda Chiluiza"
  Peix i marisc Carmina: "Conxin Espuig"
  Carnisseria Conello: "Rosa Teres Quiles"
  Carnisseria Ca la Noe:  "Amelia Cervera"
  Pescados y mariscos Soria Molina: "Concha Senabre"
  Carnisseria Furió: "Rosario Garcia"
  Dolcets Rosa: "Vicenta Llácer"
  Fruits secs Sant Pasqual: "José Sánchez"
  Frutas Pura: "Mónica LLácer"

  CAP DE SETMANA PER A 2 PERSONES
  EN BENIDORM: "Mercedes Company"

  ABONAMENT  15 BANYS   PISCINA  MUNICIPALS:

  Mónica LLácer

  Josefina Primo

  Fina Cano
  Amor Herranz
  Francisca Martínez

  Enhorabona a les premiades i agraïm  a tots els venedors i venedores del Mercat el seu treball  amb el qual dia tras dia mantenen   un comerç de proximitat, de qualitat i que cohesiona el veïnat.  Des de l’Ajuntament recolzem aquestes iniciatives i  continuem treballant per promocionar el  comerç local i de qualitat.
   

  12/06/2017
  “Per Primavera, Compra i Guanya al Mercat Municipal"

  Pavelló Plalesa

  Des de molt primerenca hora del matí es va iniciar un curs que prometia ser més que interessant, d'una banda comptem amb la inestimable presència del Maestro Robles, tota una institució en les Arts Marcials en general i en la Defensa Personal en particular, així mateix un altre Maestro de gran nivell i una altra institució dins de les Arts Marcials que ens delectaria amb el seu bon fer i excel·lent professionalitat Kike Torres, componien el magnífic quadre de mestres que impartirien els seus ensenyaments al llarg de tota la jornada.

  Amb un alumnat en la seua immensa majoria cinturons negres de tercer i cambra donen, i molts d'ells Entrenadors Regionals i Instructors de diferents disciplines, demostraven el nivell que adquiriria el curs.

  Amb un matí intens però distesa arribem al migdia, moment en el qual es va fer un alt per a reposar forces amb una magnifica paella, al més pur estil valencià.

  Ja després de gaudir la suculenta paella, tocava “suar la samarreta”, situació complicada per la temperatura aconseguida i l'estómac ple, malgrat açò, es van realitzar les activitats previstes, si cap, amb major intensitat fins i tot.

  Així és que arribem al final del curs cansats i adolorits, però amb una boníssima sensació i amb ganes que arribe el pròxim esdeveniment, per a gaudir amb la millor de les companyies i en el millor dels ambients.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Pabellón Plalesa

  Desde muy temprana hora de la mañana se inició un curso que prometía ser más que interesante, por una parte contamos con la inestimable presencia del Maestro Robles, toda una institución en las Artes Marciales en general y en la Defensa Personal en particular, así mismo otro Maestro de gran nivel y otra institución dentro de las Artes Marciales que nos deleitaría con su buen hacer y excelente profesionalidad Kike Torres, componían el magnífico cuadro de maestros que impartirían sus enseñanzas a lo largo de toda la jornada.

  Con un alumnado en su inmensa mayoría cinturones negros de tercer y cuarto dan, y muchos de ellos Entrenadores Regionales e Instructores de diferentes disciplinas, demostraban el nivel que adquiriría el curso.

  Con una mañana intensa pero distendida llegamos al mediodía, momento en el cual se hizo un alto para reponer fuerzas con una magnifica paella, al más puro estilo valenciano.

  Ya después de disfrutar la suculenta paella, tocaba “sudar la camiseta”, situación complicada por la temperatura alcanzada y el estómago lleno, pese a ello, se realizaron las actividades previstas, si cabe, con mayor intensidad incluso.

  Así es que llegamos al final del curso cansados y doloridos, pero con una buenísima sensación y con ganas de que llegue el próximo evento, para disfrutar con la mejor de las compañías y en el mejor de los ambientes.

   

  Esports
  8/06/2017
  Dissabte passat 27 de maig, UGFAS va realitzar el curs de Defensa Personal Operativa, en les Instal·lacions del Pavelló “PLALESA” d'Alcàsser, on es van donar cita prop de quaranta alumnes arribats des d' Andalusia, Madrid, Toledo, Zaragoza, Alacant, Castelló, Barcelona, Huesca, així com diferents pobles i municipis de la província de València.
  Els Parcs Infantils d'Alcàsser seran rehabilitats i reformats, amb una despesa de 120.000 €, gràcies a part de la subvenció de Diputació de Valencia PPOS 2017 i part del Fons de Cooperació.    Reformar el sòl danyat junt a la rehabilitació i canvi de part de les instal·lacions de joc i adecuació de les zones seran les accions més destacades.
  8/06/2017

  Els horts d'oci són parcel·les agrícoles amb reg per degoteig, per al cultiu familiar d'hortalisses, orientades a l'alimentació sostenible i al oci.

  Les parcel·les es troben a l'espai de les Aigües Potables i són propietat de l'Ajuntament. Fàcil accés caminant i amb bicicleta. El dimarts 6 de juny a les 19:30 hi haurà una sessió informativa a l'Ajuntament.

  31/05/2017
  Agricultura familiar

  El cobrament dels rebuts domiciliats del l'IBI (contribució) es retardarà fins al 30 DE JUNY, siga en pagament únic o el primer pagament fraccionat.

  30/05/2017

  Si vols conèixer el passat del municipi per mediació de fotos o vols compartir les teues imagenes del passat perquè romanguen en el futur.

  Us recomanem el grup de facebook "Fotos Velles Alcàsser".

    https://www.facebook.com/groups/1538497236380525/  
  30/05/2017

  Hui ha començat el Taller d’Ocupació “Alcàsser Obert”  destinat als joves del poble, que s’impartirà en les aules del Centre Social (antic Ambulatori) .

  La presentació ha contat amb tot l’epuip docent i directiu,l’alcaldessa Eva Zamora i la regidora d’Ocupació Paqui Abella.

  “Alcàsser Obert” és un projecte mixte de formació i ocupació subvencionat pel SERVEF i l’Ajuntament d’Alcàsser del que es beneficien 10 joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil per a facilitar-los la seua inserció laboral. Tindrà una durada de 12 mesos i contindrà formació teòrica alternant amb pràctiques formatives i treball remunerat amb el salari mínim interprofessional.

  El projecte estarà destinat a recavar dades dels usuaris dels diferents serveis municipals a través d’enquestes de satisfacció i processar
  tota la informació a través de les TIC’s.

  Amb motiu de l’inici del Taller, l’alcaldessa d’Alcàsser Eva Zamora ha animat al grup de l’alumnat-treballadors que “aprofiten l’oportunitat al màxim, que traguen el màxim benfici d’aquesta oportunitat que tenen al seu abast per a la millora de les seues expectatives laborals en el futur “.

  29/05/2017

  Ahir els nostres majores van viatjar fins al barri de velluters de València, on van recórrer el Museu de la Seda, L'Església de Pilar, L'Ermita de Santa Lucia, La biblioteca de València, El Gremi de Fusters i aprofitaren per a gaudir d'un menjar sota el micalet.

  Aquesta activitat està integrada en el programa d'intervenció municipal per als nostres majors.

  26/05/2017

  L´esport d´Alcàsser està d´enhorabona.

  El nostre equip juvenil d´handbol es va proclamar el darrer dissabte campion de la copa federació de segona autonòmica!

  Els xics de Edu Pardo es varen imposar al Club Handbol Sueca per un ajustat 23-30, a més a més el partit es va disputar al pavelló del rival el qual dóna més valor al fet aconseguit.

  De part del Club volen donar l'enhorabona als campions i agrair a tota l'afició que acompanyat al l´equip durant la temporada.

   

  24/05/2017

  Hui des de la web de l'ajuntament volem donar a conèixer el "Projecte Ajudants del IES Alcàsser".

  Un projecte que té com objectiu la resolució de conflictes entre iguals. És a dir, són els mateixos alumnes els que detecten i proposen les solucions.

  Coneix més en:

  https://projecteajudants.blogspot.com.es/

  23/05/2017

  L´Alcasser C.F ja es un equip de Preferent!

  En la jornada viscuda ahir al camp del Plà, el nostre equip tancà una gran eliminatoria guanyant per 3 a 1 el partit de tornada de la promoció a un bon Oropesa C.F.

  La direcció de l´equip vol agraïr a tots els jugadors, al cos técnic format per Jose Hernandez Gradoli, Rubén Rodríguez Palau, Fran Cabrera Fernández i Hector Salanova, i a tota la directiva el triomf aconseguit .

  També fer una menció especial a l´afició, que acompanyat a l'equip.

  Desde la Corporació Municipal fem extensa la felicitació a l´Alcàsser C.F. 

  22/05/2017

  Informació a les families del procés d'admissió per al curs 2017/2018

  16/05/2017

  Les subvencions poden arribar fins a un 40 % del preu i la Generalitat realitzarà una   aportació adicional d´un 10 % per a persones més vulnerables.  
  Es poden beneficiar totes aquelles persones que complisquen els requisits de límit de  lloguer i d´ingressos, que no podran ser superiors a tres vegades el IPREM (Indicador Públic   de Renda d´Efectes Múltiples).  

  GUIA INFORMATIVA DE LES AJUDES.  
  GUIA DE TRAMITACIÓ.  

  Tota la Informació en el telèfon 012 i en la web de la Conselleria: 

  http://www.habitatge.gva.es/web/vivienda-y-calidad-en-la-edificacion/ayudas-al-alquiler

  També pot dirigir-se als Serveis Socials Municipals d´Alcàsser.  

  TERMINI DE SOL·LICITUD FINS AL 5 DE JUNY.
  11/05/2017

  El pròxim dijous 11 de maig a les 18.30 h al saló de Plenos de

  l’Ajuntament tindrà lloc l’acte públic del sorteig dels premis per als

  clients participants i el recompte de la votació de la Millor Tapa de

  Mesura i Mosset Abril 2017.

  SORTEIG PER ALS CLIENTS PARTICIPANTS:

  Entre totes les butlletes es sortejaran 3 premis consistents en un

  xec-regal per a consumir en qualsevol dels bars i restaurants que

  han participat en l’edició abril 2017:

   1r premi: xec-regal per valor de 75 € .

   2n i 3r premi i : xec-regal per valor de 50 €

  PUNTUACIÓ DE LA TAPA GUANYADORA:

  La tapa guanyadora serà la que obtinga major puntuació a partir del

  recompte entre totes les butlletes complimentades pels clients (al

  menys amb 8 segells) participants en la promoció Mesura i Mosset

  Abril 2017 .

  Se li farà entrega de diploma commemoratiu de la VII EDICIO

  MESURA I MOSSET Abril 2017 que portarà la inscripció: “Millor

  tapa de la V edició de Mesura i Mosset Abril 2017 d’Alcàsser”.

  10/05/2017

  En l'oficna mostrarem a tots els visitants el nostre patrimoni, costums, festes, tradicions i gastronomia, com a proposta turística per a tot aquell que visita València. Des de l'oficina del Patronat de Turisme de la Diputació de València promocionarem Alcàsser com a destí d’interès turístic, amb degustació dels típics dolços, la coca d'arrop, coca borratxa, coca de sagí i, el tradicional Plat de Glòria, acompanyades de les begudes típiques  om la cassalla o la mistela.

  Enguany Alcàsser compartirà l’Oficina de Promoció Provincial de Turisme amb el municipi d’Aldaia la propera setmana del 10 al 13  de maig.

  L'horari de l'oficina serà des del dimecres a divendres de 10h a 14.30h i de 16h a 19h i el dissabte de 10h a 14h. i el dissabte de 10h a 14h.

  Ubicació: C/ Poeta Querol de València, s/n  (junt al Teatre Principal)

  Redacció.

  Promoció econòmica
  5/05/2017
  L'Ajuntament d'Alcàsser invita a visitar l'oficina de turisme del Patronat Provincial "VALENCIA, TERRA I MAR" de la Diputació de València

  Convocatòries de cursos obertes.

  L'Agència Nacional Espanyola (ANE) no finança totes les activitats que es publiquen en aquest apartat. Només garanteix el finançament de la participació en les activitats que formen part del seu Pla d'Activitats de Formació i Cooperació Transnacional (Estratègia TCA)

  Per a la resta d'activitats formatives de l'Estratègia TCA que no estiguen incloses en el pla, pots emplenar la inscripció corresponent. En aquests supòsits, tenint en compte els objectius i prioritats d'aquestes activitats i el perfil dels participants, la ANE valorarà la possibilitat de finançar la participació en les mateixes.

  mes informació:

  http://erasmusplus.injuve.es/formacion/cursos/?__locale=es

   

   

  5/05/2017

  L´Ajuntament d’Alcàsser posa en marxa el projecte

  “@lcàsser Obert” que combina formació i ocupació per als joves sense treball.

  Subvencionat pel SERVEF a través de i T´Avalem.

  Formació amb pràctiques remunerades amb el salari mínim interprofessional .

  Durada 12 mesos / 1 grup amb 10 places.

  REQUISITS: tindre entre 16 i 29 anys i estar inscrits en la Garantia Juvenil.

  Les persones interessades poden acudir a l’oficina ADL, fins dimarts 9 de maig.

   

  3/05/2017

  Orden del día.

  1- Acta Borrador Sessió Anterior: Lectura i Aprovació.

  2- Comunicacions i Disposicions Oficials mes Importants.

  3- Resolucions de l´Alcaldía.

  4- Ajuda Social expte 14/17.

  5- Ajuda Social expte 15/17.

  6- Composició Consell Escolar Municipal

  7- Informe Periode Mitjà de Pagament

  8- Reversió Propietat Parcela Cedida a Conselleria d´Agricultura per a Centre Tecnológic de Flors i Plantes

  9- Contracte Prestació Servei Gestió Integral de l´Escola de Fútbol Municipal, Aprovació plec Condicions i Convocatoria.

  10- Adhesió a la Declaració Institucional Davant la Marginació dels Valencians i Valencianes en els Pressupostos Generals de l´Estat de 2017.

  11- Despatx Extraordinari.

  12- Precs i Preguntes

  26/04/2017

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30