Llistat de notícia

  L´ Alcàsser C.F ens presenta el seu nou fitxatge per a la recta final de temporada, es tracta del Migcampiste ALEJANDRO COBOS MARQUEZ, "COBOS" 28-09-88 ( Moncada).

  Alejandro Cobos es un jugador amb molt complet, en lo que es denomina al món del futbol com un "jugón". Ve procedent del Atlético Moncadense i abans ha format part del Moncada, Puçol i Burjassot a Regional Preferent. Un reforç TOP, que segons la plantilla, fará vibrar a l´ afició de l´Alcàsser sense cap dubte.

  Desde el Club volen agraïr al jugador per aceptar formar part de la plantilla, al Club Moncadense pel bon tracte en les negociacions respetant la voluntat del jugador de voler vindre al Alcàsser CF.

  "Benvingut a l´Alcàsser C.F Cobos"

  23/04/2018

  L' Ajuntament d´Alcàsser invita a visitar l ´oficina de Turisme del Patronat Provincial de "Valencia, Terra i Mar" de la Diputació de Valencia, en la que mostrarem a tots els visitants el nostre patrimoni, costums, festes, tradicions i gastronomia, com a proposta turística per a tot aquell que visita València.

  Des de l'oficina del Patronat de Turisme de la Diputació de València promocionarem Alcàsser com a destí d’interès turístic, amb degustació dels típics dolços, la coca d'arrop, coca borratxa, coca de sagí i, el tradicional Plat de Glòria, acompanyades de les begudes típiques  om la cassalla o la mistela.

  Enguany Alcàsser estarà a l’Oficina de Promoció Provincial de Turisme aquesta setmana, del 18 al 21 de ABRIL.

  L'horari de l'oficina serà des del dimecres a divendres de 10h a 14.30h i de 16h a 19h i el dissabte de 10h a 14h. i el dissabte de 10h a 14h.

  Ubicació: C/ Poeta Querol de València, s/n (junt al Teatre Principal)

   

  18/04/2018
  Àrea de Promoció Econòmica

  Emple@lcasser torna a ofertar cursos molt útils  per a la inserció laboral  de les persones d'Alcàsser que busquen treball.

  Podeu consultar tota l'oferta en  www.emplealcasser.es

  Incriure'es és molt fàcil:  en el formulari de  la web, i també acudint  personalment a l'Oficina d'Informació de l'Ajuntament i  en la oficina ADL.

  18/04/2018
  Àrea d´Ocupació

  En la IX edició tenim premis, tant per a vosaltres  que disfrutareu de la gastronomia local, com per als bars i restaurants adherits al Mesura i Mosset edició Abril 2018.Consulta la llista dels locals.

  • La promoció consistirà en tapa i quinto a  2 €.
  • Calendari: al llarg de dos caps de setmana d’abril
  • Horari:
  • DIVENDRES 20 i 27 de 19-22 h.
  • DISSABTES21 i 28 de 12.30 a 14.30 h i de 19-22 h.
  • DIUMENGES 22 i 29de12.30  a 14.30 h

  És  molt fàcil participar:

  1. Acosta’t a algun dels 9 locals adherits al concurs i recull la teua butlleta.
  2. Pren-te el teu Quinto i Tapa i demana que te la segellen. Has d’aconseguir AL MENYS 5 dels SEGELLS dels locals participants (comptabilitzarà una  tapa per bar/restaurant) per a participar en el concurs.
  3. Quan ja tingues la butlleta complimentadadeposita-la amb les teues dades en la bústia que trobaràs als mateixos locals i en  l’oficina d’informació de l’Ajuntament.

  PREMIS PER ALS CLIENTS:entre totes les butlletes degudament segellades pels locals sortejarem 3 premis consistents en un xec-regal per a consumir en qualsevol dels bars i restaurants que han participat en la  present promoció:

  • 1r premi: xec-regal per valor de 75 € .
  • 2n i 3r premi i : xec-regal per valor de 50 €

  TERMINI per a dipositar la butlleta: fins el dia 30 d’abril de 2018

  MES PREMIS PER ALS LOCALS PARTICIPANTS. En la present edició els clients podran votar:

  1. La Millor Tapa
  2. La Tapa Mes Creativa.
  3. L’Establiment Millor valorat per l’atenció als clients.

  ACTE PUBLIC DEL SORTEIG: dijous 3 de maig  de 2018 al saló de Plens de  l'Ajuntament.

  Àrea de Promoció Econòmica
  12/04/2018
  Font: Redacció

  Esta obert el termini fins el 13 d'abril per fer la sol·licitud per fraccionar el pagament de l'Impost de Bens Inmobles (IBI) o bé domiciliar-lo i beneficiar-se del 2% de bonificació en la cuota final.

  Pots demanar informació o realitzar estos canvis en l'Oficina de Recaptació Municipal situada en la Segona Planta de l'Ajuntament, a la Plaça del Castell, 1

  9/04/2018

  Alcàsser inicia diversos programes d´inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial.

   

  El passat 28 de març al Centre Social es van reunir 35 persones, totes elles aturades del municipi, que han conegut, de primera mà el programa d´inserció laboral que s’ha posat en marxa per als municipis de l’Horta Sud a través de l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO) en la seua edició de 2018 que també s´està duent a terme en altres municipis de la comarca de l’horta Sud.

   

  Aquest programa està destinat a persones en l’atur majors de 45 anys, amb l´objectiu de millorar les seues competències per accedir al mercat de treball. Aquest programa inclou la participació activa tant en les sessions individuals i grupals planificades durant els 2 propers mesos.

   

  D´altra banda, també realitzaran tallers d´informàtica de diversos nivells , i poder obtindre un digitalització bàsica i intermèdia, xarxes socials per a cerca d´ocupació .

   

  En breu s’iniciarà un projecte per a oferir ferramentes a les persones emprenedores per a iniciar una nova activitat econòmica i, d´una altra, donar a les empreses ja creades uns serveis basats en l´anàlisi de la situació actual i la posterior elaboració d´uns itineraris que s´han de seguir per millorar l´empresa.

   

  Les persones interessats cal dirigir-se a l’oficina ADL fins el 13 d’abril.

   

  Tant els serveis d´inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial es presten en les aules del Centre Social d’Alcàsser i de forma gratuïta per professionals, gràcies a la col·laboració entre diverses entitats com la Mancomunitat de l´ Horta Sud, el SERVEF, l’ADL, la Regidoria d’Ocupació de l´Ajuntament de Alcàsser.

  9/04/2018

  PLANNING TROBADA PILOTA VALENCIANA MANCOMUNITAT

  PARTIDES PILOTA VALENCIANA TRINQUET ALCÀSSER (Miguel Juan):

  Escoles estan convocades a les 15:45 hores al trinquet per arreplegar les samarretes. Recordeu pantalo curt blanc per jugar a raspall

  Al trinquet jugaran els clubs de: BENIPARRELL - PICASSENT - ALCÀSSER - ALAQUÀS - CARLET - MANISES - TORRENT

  16 hores. GALOTXA

  Escola Beniparrell contra escola Picassent

  17 hores. RASPALL FEMENÍ

  Carlet contra Alcàsser

  17:30 hores. RASPALL FEMENÍ.

  Beniparrell contra Alaquàs

  18 hores. FOTO GRUP AL TRINQUET

  18:15 hores. RASPALL FEMENÍ

  BENIPARRELL - TORRENT (infantils)

  18:45 hores. RASPALL FEMENÍ

  Beiparrell-Alcàsser contra Alaquàs-Carlet

  19:15  hores.  ESCALA I CORDA.

  Manises B contra Torrent B

  20:15 horas.

  Manises A contra Torrent A

  PARTIDA PILOTA VALENCIANA CARRER TRINQUET (Campanero):

  Al carrer jugaran  els clubs de: PICANYA - NÀQUERA

  18:30 hores. LLARGUES

  Picanya contra Nàquera

  PARTIDES PILOTA VALENCIANA CARRER SAN JAUME (Andrés-Alexis-Carles):

  Al carrer jugaran els clubs de: PICANYA - QUART DE POBLET - ALCÀSSER - TORRENT - MANISES - ELIANA - RIBA-ROJA

  16 hores. RASPALL ESCOLES DE PILOTA

  canxa 1 - CARLES CORTES

  canxa 2 - ALEXIS

  canxa 3 - ANDRES

  17:50 hores. Tots al trinquet.

  18:15 hores. Continuació PARTIDES  RASPALL ESCOLES DE PILOTA (Andrés-Alexis):

  PARTIDES PILOTA VALENCIANA FRONTÓ (Carles):

  Al frontó jugaran els clubs de:  QUART DE POBLET - TORRENT - RIBA-ROJA - BENIPARRELL - PICASSENT - PAIPORTA  - ALBAL)

  18:30 hores. INICI PARTIDES DE FRONTÓ VALENCIÀ

  FRONTÓ 1

  FRONTÓ 2

  21 hores. Fi de l´activitat

  6/04/2018

  Huí Alcàsser es converteix en l´epicentre de “l´Horta Sud”, del raspall, escala i corda, llargues, frontó valencià i galotxa

  La Federació de Pilota Valenciana juntament amb la Mancomunitat de l’Horta Sud i Ajuntament d’Alcàsser han organitzat aquesta gran jornada on es podrà gaudir de partides d’exhibició de cinc modalitats del nostre esport autòcton: raspall, escala i corda, llargues, frontó valencià i galotxa.

  Les partides es disputaran en el trinquet, en el carrer del Trinquet, carrer Sant Jaume i en els frontons del poliesportiu. Participaran en aquesta gran trobada jugadors de: Torrent, Alcàsser, Quart de Poblet, Picanya, Manises, Silla, Beniparrell, Alaquàs, Aldaia, Paiporta, Albal, Carlet, Nàquera, Eliana i Riba-roja… Amb la participació de més de 130 pilotaris, xics i xiques que gaudiran d’aquesta jornada de promoció i convivència esportiva, tots els participants rebran un obsequi.

  Des de les 16:00 hores i fins a més de les 21:00 hores aquest divendres 6 d’abril es podrà gaudir de la pilota valenciana. Durant la trobada es jugaran partides en els set espais de jocs que hi ha en la localitat d’Alcàsser o que es crearan per a l’ocasió. En el poliesportiu es jugarà a Frontó Valencià, El trinquet de la localitat serà la seu de les partides de Galotxa, Raspall i Escala i Corda.

  Finalment, en el carrer Sant Jaume d´Alcàsser es crearan tres espais de joc per a jugar a Raspall i en el carrer del Trinquet es jugara a Llargues. La comarca de l´Horta Sud té en aquests moments grans pilotaris com els germans Santi i Jesús de Silla (recent campió de la Lliga Professional) en Escala i Corda, Nacho de Beniparrell (vigent campió del Món de Pilota a mà - Colòmbia 2017), Ana Puertes i Noelia Puertes de Beniparrell, dos de les millors jugadores de la modalitat de raspall.

  També destaquen jugadors com Cervera d’Alaquàs que destaca en les modalitats de les tres parets en aquest moment després d’haver deixat l’activitat professional en el trinquet, o els equips de Torrent i Manises que destaquen en els autonòmics d’escala i corda. Beniparrell destaca en les modalitats de raspall femení i galotxa.

  6/04/2018

  El deportista de BoxSafor, natural d'Alcàsser, participarà en la Selecció Española en el Turkish Open Internacional en Antalya, Turquia. Viatjarà este dijous i competirà en les modalitats de Point Fight i Light Contact en -69 kg.

  Cal destacar que esta competició puntua en les Wordl Cup Series, sent el circuit europeo més important. 

  Molt Sort !!

  5/04/2018

  L´Alcàsser C.F anuncia el fitxatge i el retorn a casa del central, Carlos Paños Lana.

  Un central molt experimentat a la Preferent, bo tácticament, contundent i que domina el joc aéri.

  La trajectòria del "Cholo" ha sigut en Categories inferiors FB Alcàsser, en Categoría Juvenil de segon any debuta al primer equip de la má de Juan Carlos Hernandez "Carni" a la Regional Preferent. Per tant , Carlos Paños es l'únic supervivent d'aquell equip FA 18 anys en l'última Etapa del Club a la Preferent, abans de l'ascens aconseguit la Temporada pasada i retorn a la Categoría.

  El Cholo també ha jugat ja Com a amateur en el AC Carlet, Guadassuar CF, At.Alginet i Racing DAlgemesi. Es el moment de que CARLOS PAÑOS torne a casa i s'enfunde la samarreta roig i negra, i remar tots junts per aconseguir l'objectiu de la permanència a la categoría Preferent.

  El Alcàsser CF vol agraïr al Racing D'Algemesi el facilitar les negociacions i entendre la voluntat del Jugador de tornar a casa. al CHOLO perquè desde el primer moment no va dubtar en voler tornar i ajudar a l'equip del seu poble en aquella quedada amb el mister i el nostre President.

  Font de la Noticia; Facebook Alcàsser C.F

  5/04/2018
  Alcàsser C.F

  L'Associació d'Empresaris de L’Alter d'Alcàsser (AELA) i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual ambdues entitats volen oferir finançament i liquiditat a les pimes i els negocis d'autònoms, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de l'àrea industrial L’Alter d'Alcàsser

  AELA i Caixa Popular coincideixen que l'actual conjuntura econòmica incideix amb major severitat en els autònoms, fent necessari el foment de línies de crèdit per a la consolidació o ampliació de negocis.

  José Toledo Marquès, president de AELA i Alicia Soler, directora de zona de Caixa Popular, van signar el conveni en el dia d'ahir en un acte on també van estar presents Paqui Navarro, directora de Caixa Popular de l'oficina de Picassent, i Carmen Sorio, gerent de l'Associació d'Empresaris de L’Alter d'Alcàsser.

  Noticia Publicada per l´Horta Noticias.com

  3/04/2018

  Descarregat la programació d´actes de la Semana Santa d´Alcàsser 2018.

   

   

  29/03/2018

  Convocat i organitzat per Creu Roja Espanyola Assemblea Local Alcàsser.

  Fotografies que millor mostren els principis, els valors de Creu Roja i el lema “Retrato el millor tracte” cap a les persones majors.

  Es contemplen 3 obres premiades.

  Premis:

  - 1º, 100 euros, 2º

  - 75 euros i el 3º

  - 50 euros.

  Tots els/les participants del concurs, rebran un detall de Creu Roja.

  Condicions: Presentar un nombre màxim de 5 fotografies en format digital, amb resolució
  mínima de 2 megapíxeles.

  Sol·licitar les bases del concurs en el correu: alcasser@cruzroja.es

  El termini de presentació de treballs finalitza el dia 1 de Maig de 2018.

  29/03/2018

  Ja es pot descarregar l´agenda d´activitats de la Primavera 2018.

   

  28/03/2018

  L’Ajuntament d’Alcàsser rep dos ajudes de l’IVACE per a la execució de dos instal·lacions de plaques solars fototèrmiques, , una en l’Escoleta Municipal d’Alcasser i l’altra en el Mercat Municipal.

  L’import de les ajudes concedides es 1.699,99 € per al cas de la instal·lació en l’Escoleta Municipal i 3.142,01€ per al cas del Mercat Municipal.

  L’objecte d’aquestes instal·lacions es la captació de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta destinada al consum domèstic.

   

  “Proyecto acogido a las ayudas del IVACE, a través del Programa de EnergíasRenovables y Biocarburantes,
  cofinanciado por la Unión Europea dentro del programa operativo FEDER de la comunitat Valenciana 2014-2020"

   

   

   

   

  Medi ambient
  27/03/2018

  Victòria importantíssima al municipal de Massanassa: MASSANASSA CF 2 - 3 ALCASSER CF.

  Amb els gols de Alex Abarca de penalt, Pau Fortea i Adrián Pastor. Partit molt disputat i no apte per a cardíacs, en el que prompte s'adelantàvem al marcador amb un penalt comès sobre Andres Navarro i transformat amb sang freda per Alex Abarca. Pero res mes lluny de la realitat i quasi de seguida ens han empatat amb un gol "fantasma" mes que polémic. Al descans sense massa ocasions per part Dels dos equips el marcador era 1-1. La segona part ha sentat Com una poalada d'aigua freda en l'equip roig i negre el segon de l'equip local. Però les ganes de remontar del Alcàsser cf, la fé en ells i també els canvis aon han debutat Marc Jurado en l'once inicial i Francesc Aliaga a la segona part, ha estat clau per a que en el 72' Pau de cap a centre perfecte de Alex gigante i al 84 Adrián Pastor en un pase entre linees de Abarca, hem tret els tres punts i una victòria importantissima en la lluita per la permanència.

  L´equip agraix a l'afició roig i negra el desplaçament massiu i el recolzament durant tot el partit i felicita també als jugadors per l'esforç i la lluïta. 

  AMUNT ALCASSER CF !!!

  26/03/2018

  L´Ajuntament d´Alcàsser implanta en el mes de març, la targeta moneder Alcàsser Solidari, una targeta de dèbit en la qual carregarà les ajudes econòmiques de emergència social familiars per a atendre les necessitats bàsiques d´alimentació i higiene personal, amb l´ objectiu d´evitar l´estigmatització de les persones beneficiàries, normalitzant les seues compres de productes de primera necessitat que, a més, només es podran adquirir en els comerços locals adherits a aquest sistema de pagament electrònic. D´aquesta forma, els recursos d´Alcàsser repercuteixen directament en el propi municipi, fomentant l´economia local i donant suport al comerç local.

  Per a dur a terme aquesta mesura, l´Ajuntament representat per l´alcaldessa, Eva Zamora, ha signat un conveni de col·laboració amb Caixa Popular, representada per la directora de zona Alicia Soler, pel qual l´entitat emetrà les targetes. A la signatura del conveni també ha assistit la Regidora d´Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, Paqui Abella.

  Les persones que compleixen els requisits establerts en l´ordenança municipal reguladora de les ajudes d´emergència social podran sol·licitar aquestes targetes i prèvia verificació i informe de les tècniques del departament de Serveis Socials Municipals es podran beneficiar per un període màxim de 6 mesos.

  Eva Zamora ha agraït a Caixa Popular la seua disposició a col·laborar de nou en una iniciativa de caràcter social en el nostre municipi, que contribueix no solament a garantir la cobertura de les necessitats alimentàries bàsiques de les persones en situació de vulnerabilitat social, sinó també a fer-ho de forma normalitzada, evitant assenyalar-les, i podrán acudir als comerços locals adherits, com la resta dels veïns i veïnes.

  Al mateix temps aquestes ajudes econòmiques de caràcter temporal els permet garantir una alimentació equilibrada al poder adquirir productes frescos com fruita, verdures, carn, peix, ous, i altres productes saludables.

  20/03/2018

  imatges del "Taller de Serigrafía de Samarretes" realitzat aquest cap de setmana a la Zona Jove El Dau.  Tot un èxit!

  Gràcies a tots els participants!

  11/03/2018

  AVALEM JOVES PLUS, Es un programa de subvencions per als Ajuntaments destinades a la contractació de persones joves en l’atur , en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

  “Avalem Joves Plus” està cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Generalitat Valenciana . L’Ajuntament d’Alcàsser opta a esta subvenció i necessita joves amb diferents titulacions:

   

  QUINS SON ELS REQUISITS?
   Ser menor de 30 anys
   Tenir titulació universitària o un Cicle Formatiu
   Estar inscrit en el SERVEF i en la GARANTIA JUVENIL.

   

  QUINES TITULACIONS? TÈCNIC I TECNIC SUPERIOR de CICLES FORMATIUS (FORMACIO PROFESSIONAL)
   Tec. Gestió Administrativa
   Tec. Sistemes Microinformàtiques i Xarxes
   Tec. Cures auxiliars d´infermeria
   Tec. Aprofitament i Conservació del Mitjà Natural
   Tec. Atenció a Persones en Situació de Dependència
   T. S. en Realització de projectes audiovisuals i espectacles
   T. S. en Educació infantil
   T. S. en Administració i finances
   T.S. Animació d´Activitats Físiques i Esportives

   

  TITULACIONS UNIVERSITÀRIES OFICIALS
   Comunicació Audiovisual , Periodisme
   Gestió i Administració Pública
   Administració i Direcció d’Empreses (ADE)
   Economia, Dret,
   Treball Social , Educació Social, Psicologia,
   Ciències de l´Activitat Física i de l'Esport
   Arquitectura Tècnica

   

  SISTEMA DE SELECCIO:
  Oferta genérica i preseleccio a través el SERVEF d’acord amb les bases (DOCV n 8019, del 11/04/2017)

   

  ON CAL ACUDIR? : al SERVEF de SILLA, Plaça de l'Hort del Satisfetxo, s/n.

   

  MES INFO: Oficina ADL Alcàsser:96124 03 47
  @ adl@alcasser.es / @ avalemjoves@gva.es

  Whatsapp: 616 124 143
  #Empleojoven #Garantiajuvenil

  10/03/2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28