Alcàsser distingeix a tres veïnes per les seves grans trajectòries professionals
Jèssica Crespo, Pepa Torres i Yessica Madera, guardonades en les Jornades Igualtat 2018 d'Alcàsser
8/03/2018

Hui dia internacional de la dona és sens dubte un moment de reivindicació però també de reconeixement. Alcàsser ha distingit aquest dimecres a 3 de les dones més destacades en les seues professions: comunicació, món empresarial i policia local. Jèssica Crespo, Pepa Torres i Yessica Madera han sigut reconegudes pel consistori dins de les Jornades Igualtat 2018.

Jèssica Crespo, periodista, ha sigut la primera veu de la nova radiotelevisió pública valenciana. Amb una extensa trajectòria professional, destaca el seu treball en la Cadena Ser. En l’actualitat, codirigeix i condueix el magazín matinal de A Punt Ràdio Al Ras.

Pepa Torres és la gerent de l’empresa Walkers. Recentment també ha rebut el premi Dona i Dona. Però sens dubte l’afecte i l’estima de la seua localitat li ha emocionat. Torres és tot un referent en un sector com és el del món del motor, ella en constant formació es troba al capdavant d’una empresa capdavantera.

Per la seua banda, Yessica Madera és l’agent responsable de la unitat Minerva de la Policia Local d’Alcàsser. Juntament amb la resta dels seus companys s’enfronten a casos de violència de gènere. Yessica ha tingut també paraules d’agraïment per aquest reconeixement a totes i tots els assistents.

Les jornades d’igualtat segueixen durant tot el mes de març amb tota una intensa programació per a conscienciar i reivindicar a la societat.

Noticia: http://valenciaextra.com/jessica-crespo-pepa-torres-yessica-madera-jorna...

 
 

  • PROGRAMACIÓ JORNADES D´IGUALTAT 2018
    PROGRAMACIÓ JORNADES D´IGUALTAT 2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31