Alcàsser Implanta la Tarjeta Moneder Solidari
20/03/2018

L´Ajuntament d´Alcàsser implanta en el mes de març, la targeta moneder Alcàsser Solidari, una targeta de dèbit en la qual carregarà les ajudes econòmiques de emergència social familiars per a atendre les necessitats bàsiques d´alimentació i higiene personal, amb l´ objectiu d´evitar l´estigmatització de les persones beneficiàries, normalitzant les seues compres de productes de primera necessitat que, a més, només es podran adquirir en els comerços locals adherits a aquest sistema de pagament electrònic. D´aquesta forma, els recursos d´Alcàsser repercuteixen directament en el propi municipi, fomentant l´economia local i donant suport al comerç local.

Per a dur a terme aquesta mesura, l´Ajuntament representat per l´alcaldessa, Eva Zamora, ha signat un conveni de col·laboració amb Caixa Popular, representada per la directora de zona Alicia Soler, pel qual l´entitat emetrà les targetes. A la signatura del conveni també ha assistit la Regidora d´Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, Paqui Abella.

Les persones que compleixen els requisits establerts en l´ordenança municipal reguladora de les ajudes d´emergència social podran sol·licitar aquestes targetes i prèvia verificació i informe de les tècniques del departament de Serveis Socials Municipals es podran beneficiar per un període màxim de 6 mesos.

Eva Zamora ha agraït a Caixa Popular la seua disposició a col·laborar de nou en una iniciativa de caràcter social en el nostre municipi, que contribueix no solament a garantir la cobertura de les necessitats alimentàries bàsiques de les persones en situació de vulnerabilitat social, sinó també a fer-ho de forma normalitzada, evitant assenyalar-les, i podrán acudir als comerços locals adherits, com la resta dels veïns i veïnes.

Al mateix temps aquestes ajudes econòmiques de caràcter temporal els permet garantir una alimentació equilibrada al poder adquirir productes frescos com fruita, verdures, carn, peix, ous, i altres productes saludables.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30