Alcàsser Inicia Programes d´Inserció Laboral i Consolidació Empresarial
9/04/2018

Alcàsser inicia diversos programes d´inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial.

 

El passat 28 de març al Centre Social es van reunir 35 persones, totes elles aturades del municipi, que han conegut, de primera mà el programa d´inserció laboral que s’ha posat en marxa per als municipis de l’Horta Sud a través de l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO) en la seua edició de 2018 que també s´està duent a terme en altres municipis de la comarca de l’horta Sud.

 

Aquest programa està destinat a persones en l’atur majors de 45 anys, amb l´objectiu de millorar les seues competències per accedir al mercat de treball. Aquest programa inclou la participació activa tant en les sessions individuals i grupals planificades durant els 2 propers mesos.

 

D´altra banda, també realitzaran tallers d´informàtica de diversos nivells , i poder obtindre un digitalització bàsica i intermèdia, xarxes socials per a cerca d´ocupació .

 

En breu s’iniciarà un projecte per a oferir ferramentes a les persones emprenedores per a iniciar una nova activitat econòmica i, d´una altra, donar a les empreses ja creades uns serveis basats en l´anàlisi de la situació actual i la posterior elaboració d´uns itineraris que s´han de seguir per millorar l´empresa.

 

Les persones interessats cal dirigir-se a l’oficina ADL fins el 13 d’abril.

 

Tant els serveis d´inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial es presten en les aules del Centre Social d’Alcàsser i de forma gratuïta per professionals, gràcies a la col·laboració entre diverses entitats com la Mancomunitat de l´ Horta Sud, el SERVEF, l’ADL, la Regidoria d’Ocupació de l´Ajuntament de Alcàsser.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31