Gran Trobada de Pilota de la Mancomunitat de l´Horta Sud
6/04/2018

Huí Alcàsser es converteix en l´epicentre de “l´Horta Sud”, del raspall, escala i corda, llargues, frontó valencià i galotxa

La Federació de Pilota Valenciana juntament amb la Mancomunitat de l’Horta Sud i Ajuntament d’Alcàsser han organitzat aquesta gran jornada on es podrà gaudir de partides d’exhibició de cinc modalitats del nostre esport autòcton: raspall, escala i corda, llargues, frontó valencià i galotxa.

Les partides es disputaran en el trinquet, en el carrer del Trinquet, carrer Sant Jaume i en els frontons del poliesportiu. Participaran en aquesta gran trobada jugadors de: Torrent, Alcàsser, Quart de Poblet, Picanya, Manises, Silla, Beniparrell, Alaquàs, Aldaia, Paiporta, Albal, Carlet, Nàquera, Eliana i Riba-roja… Amb la participació de més de 130 pilotaris, xics i xiques que gaudiran d’aquesta jornada de promoció i convivència esportiva, tots els participants rebran un obsequi.

Des de les 16:00 hores i fins a més de les 21:00 hores aquest divendres 6 d’abril es podrà gaudir de la pilota valenciana. Durant la trobada es jugaran partides en els set espais de jocs que hi ha en la localitat d’Alcàsser o que es crearan per a l’ocasió. En el poliesportiu es jugarà a Frontó Valencià, El trinquet de la localitat serà la seu de les partides de Galotxa, Raspall i Escala i Corda.

Finalment, en el carrer Sant Jaume d´Alcàsser es crearan tres espais de joc per a jugar a Raspall i en el carrer del Trinquet es jugara a Llargues. La comarca de l´Horta Sud té en aquests moments grans pilotaris com els germans Santi i Jesús de Silla (recent campió de la Lliga Professional) en Escala i Corda, Nacho de Beniparrell (vigent campió del Món de Pilota a mà - Colòmbia 2017), Ana Puertes i Noelia Puertes de Beniparrell, dos de les millors jugadores de la modalitat de raspall.

També destaquen jugadors com Cervera d’Alaquàs que destaca en les modalitats de les tres parets en aquest moment després d’haver deixat l’activitat professional en el trinquet, o els equips de Torrent i Manises que destaquen en els autonòmics d’escala i corda. Beniparrell destaca en les modalitats de raspall femení i galotxa.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31