Jornada de Networking "Checking Comerç"
Àrea de Promoció Econòmica
11/05/2018

Dijous 10 de maig ha tingut lloc una Jornada dedicada a l’assessorament de les empreses i comerços locals. Aquesta Jornada s’emmarca dins de l’Acció Comarcal per la Creació d’Ocupació ACCO que la Mancomunitat de l’Horta Sud està realitzant des del mes de març per moltes poblacions de l’Horta Sud com Mislata, Torrent , Quart de Poblet, Catarroja Alcàsser, Alfafar y Benetússer.

 

La Jornada arrancava a les 8 h amb un desdejuni “networking” oferit a les 60 persones assistents de tots els sectors econòmics locals : entitats financeres, empreses, microempreses, autònoms i comerços. Durant el mateix els assistents han pogut ampliar els seus contactes i intercanviar les seues targetes de visita.

 

L’alcaldessa Eva Zamora ha iniciat la Jornada dirigint-se als assistentes i agraint-los “la gran tasca que dia a dia fan les empreses i comerços d’Alcàsser, ja que són el vertader motor econòmic i social del poble, creant riquesa i llocs de treball” .

 

I a les 8.45 Sergio Andreu, Tècnic de la Mancomunitat de l’Horta Sud, que treballa dins de l’Acord Comarcal per a la Creació d’Ocupació-ACCO, ens ha presentat el servei d’assessorament gratuït i individualitzat que s’ofereix per a la revisió de la gestió de negoci , amb les eines adequades per a tenir un diagnòstic adequat , de manera que a partir de 4 senzills indicadors estratègics, es puguen detectar situacions de vulnerabilitat o crisi que facen perillar la rendibilitat i sostenibilitat, oferint recursos i criteris objectius per a la correcta presa de decisions i reforçar la posició de mercat.

 

La Regidora de Promoció Econòmica, Paqui Abella ha destacat en la presentació que “treballem per a impulsar i dinamitzar l’economia local, conjuntament amb les altres administracions, entitats i les associacions empresarials, comercials i d’agricultors, per a entre tots enfortir el teixit econòmic d’Alcasser”.

  • Xarrada a càrrec de Sergio Andreu
  • Xarrada a càrrec de Sergio Andreu

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31