Àrea d'Educació

A la Comunitat Educativa d’Alcàsser:

 

Començat el nou curs la vida ha retornat a la normalitat, a la rutina i als horaris que marca l’escola.

Vull donar una especial benvinguda a les famílies dels xiquets i xiquetes que s’incorporen per primera vegada a l’Escoleta o a “l’Escola de Majors”. Confieu en els consells de les mestres i educadores i així ajudareu a créixer als vostres fills i filles.

Vos recorde la vital importància que té el fet que  tots els sectors implicats en l’educació dels xiquets i xiquetes treballem en la mateixa direcció. Totes i tots tenim el mateix objectiu, formar integralment personetes crítiques i responsables, educar-les en el respecte a la diversitat i en la solidaritat, i sobre tot, aconseguir que siguen felices a l’escola, a casa i al carrer. Si famílies, centres i ajuntament remem en la mateixa direcció, ho aconseguirem!

Vos anime a formar part activa de l’ AMPA i del Consell Escolar; les famílies sou una part molt important en l’educació dels xiquets i xiquetes i quan més col·laboreu i s’impliqueu en el funcionament de l’escola, molt millor.

Aquest curs comença el funcionament del banc de llibres a proposta de la Conselleria d’Educació, vull agrair públicament el treball dels equips docents, equips directius i AMPES, crec que ha valgut la pena el treball fet amb l’objectiu que tots els xiquets i xiquetes tinguen garantit el material curricular necessari per a treballar durant el curs. Moltes gràcies, sense la vostra col.laboració no havera estat possible.

Les beques de menjador comprendran tot el període lectiu, des del dia 8 de setembre fins al 20 de juny, amb l’augment de la Conselleria i la implementació de l’Ajuntament este curs arribarem al 100% de l’ajuda a tot l’alumnat entre 14 i 20 punts. Tenint ajudes parcials l’alumnat amb puntuació entre 9 i 13 punts. És el nostre objectiu prioritari garantir la igualtat d’oportunitats als xiquets i xiquetes d’Alcàsser en l’accés a l’educació i als serveis complementaris, per això fem una redistribució més equitativa de les ajudes municipals augmentant la dotació de les beques de menjador.

Fent una ferma aposta per l’educació aquest estiu s’han fet obres de millora i reparació als centres públics contribuint  a augmentar la qualitat de l’ensenyament i millorant les instal.lacions.

Al CEIP Jaume I:

  • Anivellar  les dues pistes del pati eliminant la perillositat del desnivell existent.
  • Ampliar la zona del pati d’infantil eliminant un “seto” i una tanca en estat de perillositat.
  • Repintar zones d’entrada.
  • Assegurar la seguretat de l’alumnat amb una jardinera al voltant d’un arbre.

Al CEIP 9 d’Octubre:

Hem contribuït a fer realitat tres somnis de la Comunitat d’Aprenentatge:

  • Panells de seguretat a la porta darrera de Primària que dona a Infantil.
  • Ampliació de la xarxa al pati de primària per a que no es perguen els balons.
  • Renovació dels tobogans  i la zona de jocs d’Infantil.

 A l’Escoleta Infantil Municipal:

  • Renovació del sistema elèctric i cablejat.
  • Dotació d’armaris i prestatgeries per a cada classe.
  • Mural exterior.

Finalment, com a mare, com a mestra i ara com a Regidora d’Educació del nostre Ajuntament,  vull compartir amb les famílies una reflexió: Més enllà dels beneficis que sense dubte tenen les activitats extraescolars per a la formació integral dels infants, vos recomane tindre temps d’oci i de relació familiar. El temps compartit és fonamental per a l’educació dels vostres fills i filles, no el deixeu perdre!

Recordar-vos que estic a la vostra disposició per a tot el que em necessiteu. Totes i tots formem part de la Comunitat Educativa d’Alcàsser, totes i tots  treballarem colze a colze per millorar l’educació dels nostres xiquets i xiquetes.

Que tingueu bon curs 2016-2017, i es facen realitat els vostres somnis!

Cristina Lucendo Díaz, Regidora d’Educació, Igualtat i Cultura.

INFORMACIÓ D'INTERÉS

-Sol·licitud de matrícula per a la realització de proves per a l'obtenció de certificats oficials administratius de coneixements de valencià (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià - JQCV).


CALENDARI ESCOLAR

BECAS I AJUDES

GABINET PSICOLÓGIC MUNICIPAL

__________________________________________________

T'escoltem, envíans les teues propostes

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31