Taller Municipal de Teatre "TMT" Curs 2018-2019.
31/08/2018

La pràctica del teatre com a activitat complementària aporta uns beneficis d’incalculable valor per al creixement personal, tant mental, intel·lectual com físic, la convivència i les habilitats socials, l’aprenentatge, la superació, l’autoestima, la gestió emocional, l’empatia, el treball en equip i un llarg etcètera, a més de combatre barreres com la timidesa o altres trastorns de relació social. És per això que en el TMT es dona més importància al fet formatiu i lúdic, que al seu aspecte espectacular, encara que en acabar el curs es presenta al públic una mostra del treball realitzat que té més de celebració que de compromís. Es pretén que les persones participants del TMT s’ho passen bé, que compartisquen aprenentatges, aprendre en definitiva no sols a fer art, sino a conviure en harmonia, cooperació i molta, molta creativitat.

 

L’Ajuntament d’Alcàsser, donat el satisfactori resultat de la primera edició del Taller, torna a posar en marxa aquesta segona edició de forma gratuïta per als participants i amb places limitades. El TMT escalfa motors per a la segona edició amb moltes ganes, molta motivació i moltes novetats!

 

 

INFORMACIÓ GENERAL:

CALENDARI: Començament el 3 d’octubre de 2018 i finalització el 13 de juny de 2019.

LLOC: Centre Cultural d’Alcàsser.

GRUPS EDATS DIA TALLER HORARI

*Infantil De 6 a 14 anys Dimecres De 17:15 a 18:15h
*Adults A partir de 15 anys Dijous De 18 a 20:30h
*Famílies Totes Dimecres De 18:30 a 19:30
*Aquest curs incorporem el nou grup TEATRE EN FAMÍLIA, en el qual podran compartir aquesta activitat pares, mares i fills i, fins i tot iaios, iaies i nets.

 

 

PAUTES DE FUNCIONAMENT:

 Compromís d’assistència. L’absència injustificada al TMT d’un 40% al trimestre, serà causa de baixa, possibilitant la incorporació de persones en llista d’espera.

 Puntualitat i roba còmoda que permeta moure’s amb llibertat.

 Les persones participants es comprometen a cuidar i a mantindré les instal·lacions en perfecte estat de funcionament.

 Les persones participants complimentaran una fitxa en la que autoritzaran o no la utilització de la seua imatge o de la persona que represente en accions de promoció, divulgació i arxiu, tant en fotografia com video.

 En el grup INFANTIL, hi haurà una persona responsable del xiquet o xiqueta a l’entrada i l’eixida. Cal notificar per escrit si algun xiquet i xiqueta pot acudir sense acompanyament. Cal informar si canvia la persona que recull al menor.

 El primer dia de classe es convocarà tant als participants com a les persones representants (pares, mares, tutors, tutores...) per tal de posar en comú, resoldre dubtes, etc i inaugurar entre tots el nou curs.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30