Normes Concurs de Cartells de Nadal
30/10/2018

Normes de participació en el concurs de cartell de la publicació referida a les festes nadalenques 2018.

 

1. Participants

Podran participar l’alumnat resident en Alcàsser o que estiga estudiant en algun dels centres educatius de la localitat; educació infantil, primària, ESO, Batxillerat, Programa Formatiu de Qualificació Bàsica i l’EPA.

2. Obres 

Les obres hauran de tenir com a motiu les festes nadalenques. Pel que fa a l’ensenyament obligatori (Educació infantil, primària i ESO) cada aula seleccionarà un màxim de tres obres que passaran a la valoració del jurat. Les obres hauran de seguir les instruccions del punt 3 i 4. En cas d’ensenyament NO obligatori (Batxillerat, PFQB i EPA) cada estudiant podrà presentar com a màxim 1 cartell que seguirà les instruccions que s’esmenten al punt 3 i 4.

3. Requisits d’entrega de les obres

Les obres entregades estaran signades amb un pseudònim que res tinga a veure amb l’autor de la mateixa i el curs que estan cursant.
A més s’hauran d’ entregar en un sobre blanc, tancat, amb cap símbol identificatiu però amb el mateix pseudònim utilitzat per signar l’obra, que continga les dades personals de l’autor: nom de l’obra (si la té), nom i cognoms de l’autor, adreça, telèfon, data de naixement i centre educatiu en el que estudia.

4. Format

La grandària dels cartells haurà de ser A4 o foli EN SENTIT VERTICAL. Els originals podran ser confeccionats amb llibertat de procediment, si bé, NO S'ADMETRAN OBRES QUE PORTEN ADHERIDA PURPURINA, QUE ES PRESENTEN EN FORMA DE LLIBRE, EN SENTIT APAÏSAT O QUE PORTEN RELLEU.

5. Remissió i Calendari

Les obres es podran presentar a les oficines municipals fins a les 14 hores del 27 DE NOVEMBRE DE 2018. Les obres premiades passaran a ser propietat de l'Ajuntament i podran
ser utilitzades per aquesta entitat.

6. Premis

Es concediran tres premis:

Ajuntament d´ Alcàsser

Regidoria de Joventut i Participació Ciutadana

- El primer premi consistirà en una targeta-regal amb valor de 75€ a usar (en el termini d’1 mes) en els comerços del municipi i serà la portada del Butlletí Informatiu Municipal dedicat a les festes nadalenques 2018 .

- El segon i tercer premi consistiran en una targeta-regal amb valor de 50€ a usar (en el
termini d’1 mes) en els comerços del municipi.

7. Jurat i Veredicte

El Jurat estarà format per la Comissió de Joventut i Participació Ciutadana de l´Ajuntament d´Alcàsser que valorarà l´originalitat i la creativitat de les obres i tindrà en compte positivament, el tractament del color d’aquelles obres que estiguen fetes amb colors vius. El veredicte es farà públic el dia següent de l’elecció a través de totes les vies de comunicació que disposa l’Ajuntament d’Alcàsser.

8. Observacions

El fet de presentar-se al concurs implica l´acceptació de les bases i queda facultat el Jurat per a resoldre els casos no previstos. El veredicte del Jurat serà inapel·lable, podent quedar
desert.

L´organització no es fa responsable de les deterioracions o pèrdues involuntàries.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30