Presentació de la Campanya #ComerçLocal #AlcàsserViu
5/07/2018

L’Ajuntament d’Alcàsser, juntament amb L’Associació d’Empresaris i Comerciants i d’Alcàsser - AECA presentaràn el proper "DIMARTS 10 DE JULIOL" a les 20:30 h. al Centre Social d’Alcàsser la campanya de promoció del #ComerçLocal,  que la Unió Gremial, la Federació de Gremis i Associacions del Comerç valencià i la Plataforma pel Comerç valencià, van posar en marxa el passat mes d’abril.

 

La campanya va tenir una primera fase en les xarxes socials amb estes imatges i ara, a Alcàsser ja la podem veure en forma de banderoles onejant a les faroles als principals eixos de la població. Volem que el #ComerçLocal estiga ben present i que es consciència de la seua importància en el dia a dia, més enllà d’un espai de compra i abastiment, com a agents de vertebració i dinamització social i cultural.

 

Des de la Regidora de Promoció Econòmica es recolza i impulsa la campanya #ComerçLocal, una inicativa de Unió Gremial que compta amb la participació de més de 40 entitats de la província de Valencia, entre elles AECA, l’associació que aglutina el comerç d’Alcàsser. El seu objectiu és l’apoderament del xicotet comerç davant dels nous reptes i posar en valor de les característiques que li són pròpies: atenció personalitzada al client, qualitat, servei de proximitat, aportant-li identitat pròpia i diferenciadora.

També tindrà lloc la signatura del conveni entre les associacions d’àmbit econòmic i comercial d’Alcàsser AECA, l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial L’Alter d’Alcàsser-AELA i l’Associació Valenciana d’Agricultors AVA-ASAJA d’Alcàsser, amb l’Ajuntament d’Alcàsser i la inauguració de l’Aula de Dinamització Econòmica d’Alcàsser-ADECA.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30