Aprovades les obres d'ampliació i reforma dels CEIP Jaume I i 9 d'Octubre

Les actuacions al CEIP Jaume I i CEIP 9 d'Octubre s'emmarquen dins del Pla Edificant

Es preveu que les obres comencen el pròxim estiu

L´equip de Govern de l´Ajuntament d´Alcàsser va aprovar ahir, al Ple, els projectes Bàsics i d´Execució de l´ampliació i la reforma tant del CEIP Jaume I, com del CEIP 9 d´Octubre, que s´emmarquen dins del Pla Edificant de la Conselleria d´Educació. «Amb l´aprovació d´aquests projectes es compleix un altre ítem per a comptar amb les infraestructures educatives d´Alcàsser renovades i modernitzades», ha explicat l´alcaldessa del municipi, Eva Zamora.

D´aquesta manera, l´actuació al CEIP Jaume I consistirà en la reforma i ampliació de la zona de Primària, així com en la construcció de la nova zona d´Infantil. El pressupost destinat per a escometre aquestes obres ascendeix a 3.877.796,34 euros.

D´altra banda, s'ha aprovat la construcció del nou edifici d'Infantil del CEIP 9 d´Octubre, que comptarà amb una inversió de 2.010.116,40 euros. Així mateix, a aquestes dues actuacions s´unirà, d´ací a poc temps, l´aprovació del projecte d´ampliació de l´IES Alcàsser.

En definitiva, uns projectes que segueixen la línia de millorar els espais educatius del municipi per a apostar per un sistema educatiu de major qualitat. En aquest sentit, l´alcaldessa ja ha marcat la data d'inici de les obres: «L´aprovació d´aquests projectes ens permet començar a licitar les obres de construcció. El nostre objectiu és que puguen iniciar-se en l´estiu de 2021».