Àrea de Serveis Socials

 

Els nostres majors són persones amb gran qualitat humana que han oferit el seu treball i esforç a la nostra societat al llarg dels anys i per açò l'Ajuntament d’Alcàsser, a través de la Regidoria de Benestar Social impulsa i recolza la realització de diferents activitats per a afavorir la comunicació, la participació i el seu el creixement creatiu i actiu, tant a nivell individual com grupal.  Hi ha moltes  activitats com esports, cultura, ball, tallers, cursos formatius... tot amb la intenció de mantindre als nostres majors ben actius i participatius. 

 

Les diferents  activitats estan dirigides a totes les persones majors  del poble a partir de  65 anys i/o pensionistes i  tenen lloc en diferents espais municipals.

 

DES DE 2016  CONTEM AMB DOS NOVES ACTIVITATS:

 

CIRCUIT SALUDABLE : Exercicis dirigits per professionals  especialitzat en persones majors , quinzenalment divendres de 10,30 a 11.30  h als aparells de gimnàstica ubicats davant Centre Salut (av. Corts Valencianes) .

 

CLASSES D’INFORMÀTICA D’INICIACIÓ I APLICACIONS DE TELEFONÍA MOBIL  ELS DIJOUS D’11 A 12 h  totes les setmanes.  Pàgina web, xarxes socials, llibre electrònic, whatsapp, tablet... són conceptes  en moltes ocasions, desconeguts per als nostres majors.  Les persones interesades rebran  unes classes senzilles i molt pràctiques  en l'ús d'eines com ara internet, les xarxes socials, el telefon móvil, etc.   Centre Social (Antic Ambulatori)